It´s friday

Tänään T tuli kotiin jo kahdentoista aikaa mikä oli iloinen yllätys :)
Mentiin rauhassa kauppaan, nyt tehdään nykyään niin, että ostetaan koko viikon ruoat ettei tarvii joka päivä ravata kaupassa ja huomattavasti enemmän rahaa menee viikossa jos käy joka päivä kaupaa kun aina tarttuu jotain ylimäärästä mukaan.
Ajattelin että tänään jotain hyvää, mutta suht kevyttä ruokaa joten tein mun suurta herkkua kanawokkia ja että oli hyvää! Lapset ei voi sanoa samaa, niin paljon yökötti kasvikset ruuassa, mä en ymmärrä vaikka jokapäivä syödään salaatteja ja muutenkin paljon vihanneksia???
Lisäksi ostin MAM:min tuttipullon kun meillä on vaan Aventin yksi tuttipullo ollut kun oon imettänyt pääsääntösesti, mutta nyt tylleröinen on päättänyt että tissistä ei syödä vaan on lähinnä pitänyt "tuttina" ja rauhottumis paikkana. Niinpä ostin uuden tuttipullon, vähän isomman senkin takia kun alkaa olemaan kerta annokset yli 100ml.
Ensi lauantaina on sitten nimiäiset :) 14 aikuista kutsuttu ja n. 6 lasta eli aika sakki ja pidetään juhlatvielä kotona. Nimiäisten suunnittelun ym. postaan sittenensiviikon aikana ja tietty erillinen postaus miten meni:)
Nyt palaan T:n kainaloon kun oon saanu mukelot kaikki nukkumaan.


PS. Huomenna mulla on herkkupäivä!!!! ;)


Mukelot teki välipalaa T:n kanssa ennen kauppaan lähtöä :)

Tällainen on uusi pullo :) tuttiosa on kiinni pullon pohjassa, koska koko pullon pystyy steriilisoimaan mikrossa veden avulla! Tosi kätevä keksintö ja alla kuva miten :) Suosittelen.

Vähän huono kuva, mutta toivottavasti saa selvää :)

Kanawok, NAM!!

<3

T teki mukeloitten kanssa tornin :)

Tylleröinen möllöttää <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?