Kesä!

Jotenkin olen jo kypsynyt näihin helle ilmoihin, ehkä sen takia etten tunne oloani hyväksi kun kroppa on vielä mitä on...
Odotan jo, että sais villatakit ja villapaidat ja villasukat päälle ja jalkaan :D Rakastan myös niitä ihania syysiltoja ja ruskaa! Voi että syksyllä on kyllä luonto niin satumainen :)

MUTTA nyt on vielä kesä ja kuuma joten täytyy nauttia siitäkin :)
Tänään isommat mukelot menevät mammalaan yökylään, että saan huomisen päivän tehdä kakkuja :)
T on vielä sairaslomalla tämän viikon loppun eli hän voisitten olla vauvan kanssa silloin kun hän on hereillä, ja päästään kauppaan (melkein) kahdestaan! En muista millon oltaisiin oltu kahdestaan T:n kanssa.
Joo niin ne nimiäiset, aion tehdä kaksi kinkku voileipä kakkua, en ole koskaan tehnyt voileipäkakkua :D Mutta uskon, että leipomis taitoni on sen verran kehittyneet vuosien varrella, ettäei ole hätää :) Ja sitten teen kakuksi mansikkajuustokakun, kakun päälle tulee vielä kiille eli kaunis ja yksinkertainen :) Ajattelin ensin tehdä marsipaani päällystetyn vaaleanpunaisen unelman, mutta sitten halusin yksinkertaista ja kaunista, vähemmän on enemmän mielestäni. Siispä kakkujen kanssa tarjoilen vielä kahta eri lajia keksejä, en tee niitä itse vaikka ensin ajattelin, mutta aikaa on kumminkin rajallisesti ja voimavaroja :D

Mietin, että jos lapsille olisi joku oma juttu, karkkia, sipsia tms???
Päätän luultavasti huomenna kaupassa :D

Saadaan T:n suvussa olevan kastemekon tilaisuuteen, vaikka nimiäiset eivät liity kirkkoon tai kasteeseen ajateltiin, että kun pidän puheen ja kilistetään malja olisi ihanaa, että tylleröisellä olisi se mekko päällä ja se on kumminkin ollut molemmilla meidän lapsilla niin on ihana sanoa sitten kun omien lasten lapset saavat käyttää sitä, että se on ollut jo heilläkin päällä :)

Mutta mennään vielä eiliseen.
Oltiin kaikki mammalassa vesileikkien parissa kun oli niin kuuma ilma ja nämä vekkulit kuvat ovat sieltä :)

Perttu köllötteli lasten altaassa :)

Peppi oli saanut mummilta uuden uimapuvun :)

Otettiin vesiletku nurmikolle ja lapsen juoksi suihkun läpi :)

välillä lämmiteltiin :)

Mukelot oli super innoissaan :D

Mukelot kisaili kumpi jaksaa olla pisimpään vesisuihkussa ja taisi Peppi voittaa kisan :)

piruetteja :D


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?