Leikkiä joka puolella

Kirjoitan tekstini tänään aamulla, koska eilen jostainsyystä kone oli ihan mahdottoman hidas!
No tosiaan eilen leikittiin joka paikassa, aamulla käytiin puistossa, oltiin omalla pihalla ja lopuksi tehtiin maja lastehuoneeseen. Aimut shokeeraava ilmiö oli, että lapsillani ei ole mielikuvitusta tehdä majaa oman huoneensa "rakennusmateriaaleista"! Ainut lause oli, että "En mää osaa" tai "oikeest äiti ei me osata, tee sää meille maja". No aikani siinä kerrottuani jälleen kerran, että "kyllä mää vaan sillon viisi vuotiaana osasin majaa rakentaa ja tein sen ihan yksin". Totta se oli, mutta minun kuuluisi näyttää miten majoja rakennetaan, koska ei "nykyaikana" lapset enää rakentele toistensa luona majoja niin kuin olen itse tehny lapsena.
Tänään aion miettiä miten saan lapsen mielikuvituksen valloilleen ja kerron siitä sitten illalla!

Tässä nyt meidän eteisen uusi look :) Tykkään kun on tosi simppeli ja mahd. vähän tavaraa esillä :) ;uut huoneet onkin sitten toinen juttu! Mutta eteinen on muutenkin niin pieni ja siellä usein on monta ihmistä samaan aikaan.

Peili on ollut koko täällä asumisajan keskeneräinen :D Kehyksenpuuttuu :)

Tosiaan oltiin puistossa...

Omalla pihalla... Peppi välillä "rakastaa" kun kuvaan hänt :D


Hyvän ystäväni kuopus, ihanaa kun asutaan samalla pihalla niin lapset voi leikkiä keskenään ja äidit saa puhua päivän polttavista puheenaiheista ;)

....Ja tehtiin maja...

Lopulta lapset huomas,että majan ei tarvii olla kummoinenkaan, mutta hetken päästä oli kina miten maja sisustetaan ja sitten riita alkoi siitä onkomaja mökki vai koti, sitten luovutin :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?