Ruokaa ja hassuja kuvia.

Taas onollut sen päivänen hulina ja vilinä, että en ole päässyt blogia päivittelemään. Tänäänheräsin jo kuudelta, kun katsoin, että kello on puoli 7 kun Essi ENSIMMÄISTÄ kertaa heräsi tänä yönä syömään! Jospa tää juttu alkaisi menemään niin kuin Pepillä aikoinaan, että nukkui jo näin pienenä kokoyön :) No se jää nähtäväksi. Toisaalta Perttu on nyt alkanut taas ramppaamaan meidän sängyssä ja en ymmärrä kun just saatiin hänet nukkumaan kokoyön omassa sängyssä ennen kesäloman alkua. No pakko taas tehdä arsti ruutuun paperi seinälle molemmille vaikka Peppi on nukkunut AINA omassa sängyssä, mutta se motivoi Perttua, että hän saa viikon jälkeen jonkun palkinnon kuten pienen legopaketin tms. sitten homma alkaa taas luistaa:)

Essillä sitten oli ensimmäinen nuha ja voi pientä raukkaa <3 joka kerta kun tuli itku niin hirveä röhkiminen alkoi kun nenä niin tukossa :D Oli niin suloisen kuuloinen pikku possu! Sitten saatiin vielä rota rokote ja torstai ilta olikin viidestä ilta yhteentoista ihan kamalaa kun Essi vaan huusi ja huusi! Kuumetta ei tullut, mutta hieman lämpöä ja varmaan vatsanväänteitä, mutta perjantai oli jo paaaaaljon parempi :)

Olen käynyt toisten vaa´oilla jo monta viikkoa, koska meillä oli vain manuaali vaaka joka näytti aivan mitä sattuu joten vihdoinkin ostin oman digitaali vaa´an ja tulostänä aamuna 64,4kg!!!! Ihan uskomatonta, mulla on enää vajaa 5 kg pudotettavana!! Oon siitäkin niin ilonen, että mun itsekuri on pitänyt ja olen syönyt tosi terveellisesti, salaattia,pähkinöitä, vihanneksia, marjoja, hedelmiä ja kanaa. Olen aina pudottanut painoani pelkälläruokavaliolla ja kiinteyttä olen saanut aerobisella treenillä kuten erilaisilla jumpilla ja kävelemällä. Juoksua haluaisin harrastaa jossain vaiheessa, mutta ennen sitä menen opettelemään juoksutekniikan ammattilaisen kanssa, koska en halua nivel tai lihas vaivoja kun niitä omassa työssä tulee ihan tarpeeksi! Mutta kirjoittelen taas ensi viikolla miten on painonpudotus mennyt ja miten ensijumpat ovat sujuneet :)

Essi 6 viikkoa <3


Hymyjen jälkeen tuli vähän itku ja Perttu heti laittamassa tuttia suuhun, että Essi lopettaisi itkun:D

Pepin ottamia kuvia :)

Välillä meni vähän sormi linssiin :D

Perspektiiviä ;)


Otettiin vähän yhteiskuvia :)

Peppi yritti pitää silmiä auki kun välähtää:D Eipä onnistunut :D

Kanasalaattia, NAM!!

Joka aamuinen rahka,banaani, mansikka, mehukeitto smotthie :)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?