Uuusi ensimmäinen viikko arkea!

En ole ehtinyt yhtään kirjotelemaan tänne kun jotenkin kun kaikki mitä pitää tehdä, täytyy tehdä tiettynä kellon lyömänä, koska muuten jotain asiaa ei ehdi tekemään ja huomiselle siirtyy enemmän hommia ja T on nukuttanut viime viikolla monena iltana lapset ja hän ottaa silloin kannettavan lastenhuoneeseen kun koneella on unimusiikit yms. niin en ole iltaisinkaan päässyt kirjoittelemaan.
No mitä meille kuuluu? Me eletään uusia ja jännittäviä aikoja :)
Perttu aloitti tiistaina esikoulun ja oli hurjan jännää mennä eskariin puoli 9 aikaan aamulla :)
Perttu pääsi pienryhmään keskittymisvaikeuksien ja vilkkauden takia ja ihana juttu, että lapsi pääsee 12 henkiseen ryhmään, koska koulut tms. tekevät suuria 30 hengen luokkia joka ei palvele ketään...
No tosiaan oli kivaa eskarissa koko viikko ja Perttu sai läksyjäkin!! Piti eskarikirjaan piirtää oma kuva ja kirjoittaa nimi jahienosti Perttu jaksoi sen tehdä ja oli niin ylpeä kun saa jo läksyjä :D Ainut miinuspuoli oli, että seuraavana päivänä Pertun ulkohousut hävisitvät ja sen jälkeen sisähousuista ei ollut tietoakaan... No onneksi löytyivät :)
Peppikin on enää vain kaksi viikkoa lomalla ja sitten alkaa päiväkoti. Hän pääsee isojen puolelle ja olen siitä helpottunut, koska Pepillä on leikkimistaidot kehittyneet niin hyviksi tämän kesän aikana ja leikit huutavat leikkitoveria :) Lisäksi Peppi on kiltti ja hyvin sosiaalinen ja saa helposti uusia kavereita vaikka vanhoja kamuja onkin siirtynyt myös isojen puolelle :)

Havahduin, kun muistin, että Essi on ensiviikolla 2kk!!!! Ihan hirveää kuinka voi lapset kasvaa niin nopeasti, mutta toisaalta odotan sitä aikaa kun Essi ei tarvitse syliä KOKOAJAN kun on hereillä, että saisi välillä tehdä hommia molemmilla käsillä :D Ja joo meillä on rintareppu, mutta Essi on niin hassussa asennossa siinä.

Ja minä! Tänä aamuna paino oli 62,6kg!! Ihan uskomatonta, että mä teen tän oikeasti!! Mä en ole ikinä ollu edes vuodessa näissä mitoissa mitä olen nyt! Enää on se 2,6 kg pudotettavana ja samalla linjalla jatketaan eli salaatteja erilaisia ja siihen protskuu eli kanaa, kalaa, lihaa, kananmunaa ja aamupalaksi smoothie ja iltapalaks :) Niija nannapäivä on joka lauanatai :) Tänänki tehtiin ranskalaisia, hornetti kanankoipia ja heseltä haettii majoneesit :D Lenkit aloitan taas ystäväni kanssa muutaman kerran viikossa ja sitten kun Peppi menee päiväkotiin niin alkaa liharkunto ym treenit! :) Tein Pepin ollessa kotona keskiviikkona aeropikia käsipainojen kanssa, no eihän siitä mitään tullu kun Peppi kyllästyi pomppimaan :D
Ensiviikkoa kovasti odotellessa :) Uuudet kujeet sillon!

Tässä minä 62,6kg :)

Eskari miäs<3

Läksyt tehtiin joulupukki lyijykynällä :D

Peppikin halusi läksyjä niin annoin väritys tehtävän ;)


Tässä Pepin uusi syyshaalari, aivan ihanan värinen, vettä jalikaa hylkivä!

Tässä on esimerkki lounas: salaatti, tomaatti, kurkku, pähkinöitä, kanankoipea josta otettu nahka pois ja hiukan mozarellaja 2-3 lasillista vettä ja ai ai on hyvää :)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?