I´m strong becouse i`m a woman!

Viikko vierähti taas niin äkkiä, etten edes ehtinyt tajuamaan, että oli jo perjantai kun havahduin kun piti kerho eväät tehdä! Aika vaan kuluu niin äkkiä eikä ehdi pysähtymään ja katsomaan ympärilleen, toimii kuin kone ja sen huomasin tänä aamuna, kun lapset on mammalassa yötä ja T vielä nukkui, aloin heti täyttää tiskikonetta kun olin laittanut kahvin tippumaan ja huomaamattani olin jo vessa reissulla laittanut pyykkikoneen päälle! Uskomatonta miten ihminen alkaa toimimaan kuin kone kun on päättänyt pitää ohjat käsissä loppuun asti, tarvitsisin kipeästi jonkinlaista jooga/meditointi harrastusta. Ihminen ei enää nauti mistää vaan aina täytyy suorittaa elämä läpi mahdollisimman kunnollisesti ja ketä se palvelee, no tietysti muista ihmisiä kun teet heille asioita, mutta entä sinä! Milloin on sinä? Milloin teet sinulle ja perheellesi ja tällä en tarkoita, että teet perheellesi ruuan ja siivoat heidän jälkensä vaan millon pysähdyt ja teet perheellesi itsesi? Tätä miettii varmaan moni ja hassua on se, että me teemme kokoajan asioita jotka eivät ajassa häviä minnekkään ja jahkailemme asioita jotka häviävät ajan mukana!
Siispä pysähdy, ole ja rakasta <3

Tämmönen oli meidän kotikokki keittiön lopputulos ja voi kiesus oli hyvää! Viini ostettiin, mutta viinniä enää tehnyt illalla mieli niin jäi odottamaan seuraavaa kertaa :) Ja Hannu ja Kerttu- elokuva oli just niin hyvä kun toivottiinkin, päätettiin T:n kanssa, että kerran viikossa olisi kiva pitää leffa ilta iha vaan leffa pyörimään kun mukelot nukkuu :)

Nyt on sitten soseet kehissä, maissisose on aamupalana :) Vellejä koitin joskoos toi yöheräily vähenisi, mutta loppu tulos plusmiinusnolla, ja tämän jo tiesinkin, mutta kokeilin silti :D

Essi on niin paljon kasvanut, ihanaa huomata jo seura itkua ja tylsistymistä ja kaikki tämä, koska ne on ihmisyyden merkkejä :)

viimeviikolla oli niin ihana aamupäivän ilma joka pyrki sisään myös olohuoneeseen <3

Pepille tuli kaverikin kylään keskiviikkona, hyvin meni  ja kuulemma on taas toinen kamu tulossa ensiviikolla leikkimään :)Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.