lapsia, sotkua ja väsy äiti

Tänään oli synkkä aamu vesisateineen ja syys tuulineen. Yleensä rakastan tällaisia päiviä, mutta en tänään. Tänään olin niin väsynyt viikonloppuisen univelan takia, joka oli tosinitse aiheutettu. Vein mukeloiset aamulla tarhaan ja eskariin ja kotimatkalla muistin kamalan sotkun jota en ollut jaksanut siivota sunnuntaina. Ajattelin, että sotkut saa odottaa ja lähdinvanhemmilleni aamukahville. Oli mukavaa taas nähdä:)
Mutta väsymys ei vaan laantunut ja yritin saada Essiä nukkumaan aamupäivällä, että olisin itsekin saanut nukkua hiukan ennen Pertun hakemista kotiin, mutta Essi päätti sinnitellä siihen asti kunnes oli vaan tunti aikaa Pertun hakuun, plaah. Istuin sohvalla jäähtynyt kahvikuppi kädessäni ja sain viestin parhaalta ystävältäni K:lta joka pyysi kahville sen jälkeen kun Perttu on haettu ja ajatus toisen luona tuntui väsyttävältä, mutta suostuin, koska K:ssa on se ihana puoli, että hän on MELKEIN aina hyvällä tuulella ja saa muutkin iloiseksi :) Ja toinen syy vierailuun näin väsyneenä oli, että ollaan K:n kanssa niin hyviä ystäviä, ettei mun tarvitse skarpata mitenkään vaan saan olla just semmonen kun sillä hetkellä olen <3

Mutta Essi päätti nukahtaa tyytyväisenä k:n olohuoneen lattialle :DTänään sitten alkoi vihdoinkin Pertun kauan odottama jääkiekko ja mun oli sitten tarkoitus pukea se pari kiloa varusteita hänen päälleen ilman minkään laista tietoutta mikä osa kuuluu mihinkin kropan alueelle, mutta parin puhelin soiton ja ja kymmeneen laskemisen jälkeen sain kaikki vermeet päälle :)

Ja tässä tulos :) Tiedän kyllä, ettei kumppareilla luistella, että ihan vaan paikalle pääsemisen takia on hyvä olla muut jalkineet jalassa kuin luistimet ;)

Ja tällainen näky odotti kun harkat oli ohi :D


Kun Perttu lähti aloitti Peppi kaikenmaailman prinsessa/keiju/soturi/peikko leikin ja kun kerran äiti ei ollut siivonnut lastenhuonetta niin eihän siellä voi leikkiä.....

.....Ja mikä olisikaan oivallisempi paikka kuin eteinen jossa on paaaljon tilaa :D


Essi tänään 3kk <3 ajattelin ottaa kuvan pöllämystyneestä äidistä ja maailmaa ihmettelevästä vaavasta <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.