Rento päivä

Tänään kun hain lapset eskarista ja päiväkodista oli ihanan rentoa kun pertun kanssa tehtiin kaikenlaisia juttuja yhdessä pitkästä aikaa kun Essi nukkui ja Peppi myös teki omia juttujaan lastenhuoneessa.

On ihanaa huomata kuinka Perttu on kasvanut ja viisastunut ja kokoajan hän osaa uusia juttuja. Tulee sellainen olo, että en oo kokonaan voinut epäonnistua äitinä <3

Käytiin pitkästä aikaa mummilassa katsomassa vanhempiani :) En ole ehtinyt yksinkertaisesti käymään vanhempiani katsomassa kun lapsia on nyt kolme, kaikkien harrastukset ovat lisääntyneet ja lisäksi isälläni on keuhkosyöpä jonka seurauksena hän on niin huonossa kunnossa ettei juurikaan jaksa olla ylhäällä enkä sen takia halua häiritä niin usein... Mutta oli ihanaa kun "vanhukset" näkivät pienintä lapsenlapseaan <3

Oli pakko ottaa kuva söpöläisestä kun oltiin lähdössä <3 Osallistuin kauan sitten Facebookissa Dream Hairin kisaan josta olisi voittanut hiustenpidennykset. Pari päivää sitten tuli sähköposti, että olen voittanut lohdutuspalkinnon kisasta ja tämmöinen ihanan harjan, Tangle Teezer joka tekee hiuksista kun silkkiä ja Pepin tukkaan niin hyvä :) Tuli ihan samettinen tukka tytölle :)
Tosi kiva kun on niin käteen sopiva ja on vielä tommonen suoja ettei mene laukussa pilalle :)

Perttu sai eskarista ihania kehuja ja on AIVAN ERI meininki eskarissa kuin päiväkodissa kun sieltä ei muuta saanutkaan kun negatiivista palautetta !!

Perttu sai eskarista tämmöisen lapun joka kiinnitettiin astianpesukoneen luukkuun josta voi sitten halutessaan harjotella :)

Peppi pitkästä aikaa innostui kattelemaan kirjoja :)

Pitihän meijän sitten ihan paperille harjotella kirjaimia ja numeroita ja hienosti meni! :)Sinne jäi mun pienistä pienin vauva!!! Kyllä oli itkussa pidättelemistä ja kamalaa ajtella ettei hän oo kotona, on tää ensimmäinen kerta pois kotoa äidille niin iso jutuu :((

 Vielä ennen kun lähdettiin niin T:n äiti keitti kahvit ja Perttu sai tehtyä Pappan kanssa hommia jahuomenna kuulemma jatketaan kun mennään eskarin jälkeen sinne :)
:D Vähä pilkotiin oksia


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.