sain vauvani takaisin!

Tosiaan Essi oli toissapäivänä mammalassa yökokeilussa, kun mamma halusi hieman opetella Essin päivärytmiä ja kun Pepin vauva-ajasta on kohta 4 vuotta niin unohtuuhan se vauvan kanssa touhuilu :)

Ihanasti heillä oli mennyt, kun aluksi Essi hieman vierasti mammaa, mutta illalla oltiin jo naureskeltu ja leikitty :)

Mun ihanaínen <3Tänään mentiin pitkästä aikaa seurakunnan perhekerhoon ja pyysin parasta ystävääni K:ta mukaan Jonnen kanssa ja niin mentiin me tytöt ja Jonne kerhoon :) Oli tosi kivaa pitkästä aikaa, mut aika kului liian nopeaan. Ensi perjantaina mennään sitten isolla porukalla kun eskarissa ja päiväkodissa suunnittelupäivä niin ovat kiinni.
Peppi odottelee jo innoissaan kerhoon lähtöä :)

Peppi päätti hiukan esiintyä kaikkien edessä :D

Tässä on K. Varmaan raivostuu mulle kun laitoin tänne tämmöisen tilanne kuva :D
Ollaan tunnettu nyt kolme vuotta ja K on tullut todella tärkeäks ihmiseksi mulle<3 Ollaan niin samalla aaltopituudella ja samat intressit kummallakin, mutta sopivasti erilaiset, että pystytään hyvin antamaan toisillemme neuvoja ja kuuntelemaan murheita ja iloja <3 <3 

Ensi maanantaista lähtien Peppi nukkuu päiväkodissa päikkärit ainakin vuoden loppuun, koska Essillä ei ole unirytmiä niin, että nukkuisi silloin kun Pepin pitäisi nukkua niin parempi, että Peppi jaksaa vielä kuudenkin jälkeen pysyä hereillä.
Siinä pariskunta istuu skeittilaudalla ja syö nannaa <3 :)

Perttu oli taas tooooosi railakkaalla tuulella, mutta sai jonkun "kohtauksen" ja alkoi meditoimaan :DEssi on viikon päästä 3kk! Kamalaa tosiaan kun aika lentää ja ihan lyhyen ajan sisällä on tullut nauraminen ja tavaroista kiinni pitäminen ja tosiaan yksikseen oleminen on lisääntynyt, ONNEKSI! Essin ollessa 1kk sain kantaa Essiä KOKO hereillä olo ajan sylissä ja nyt se tuntuu koko selässä! Ajattelin vaikka tästä on miljoona ja yksi mielipidettä niin ruveta antamaan jo 3kk ikäisenä soseita, ensi viikonloppuna alkoitetaan peruna maistiaiset :)

Näin hienosti hän jo kannattelee päätään :)

Seurailee mitä isosisko leikkii :)

Möllötin :D <3


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.