Prinssejä ja prinseesoja

Tänään oli sellainen päivä, että Essi päätti vain huutaa ja itkeä koko päivän. Oli tosi rankkaa ja alan huomata, että Essi on paljon Pertun luontoinen ainakin nyt vauva-aikana. Kärsimätön, kiukkuinen ja aina pitää olla virikkeitä ja pienet päiväunet oli molemmilla tuttu juttu... No onneksi nyt kun on jo kaksi lasta ennestään jaksaa olla kärsivällinen ja päivän pelastus oli leikkis joka on koulun liikuntasalissa, puolitoista tuntinen vapaa riehuminen on tiistai iltojen juttu ja lapset nauttii kun saavat riehua sydämmensä kyllyydestä ja mä nautin, kun saan olla hetken niin ettei joku ole kokoajan sylissä :)

Tänään Perttu sai askarrella rauhassa kun Peppi oli päiväkodissa :)

Pertulla oli hieman omintakeinen askartelu asento :D

Ja tässä lopputulos :D

Pepin prinsessa sai arvoisensa prinssin :D <3


Olen nyt antanut Essille mangososetta pariviikkoa 2 kertaa päivässä, nyt menee puoli purkkia per ateria :) Aloitin maanantaina Essille antamaan perunaa,keitin perunaa itse kun näin alkuun tulee halvemmaksi tehdä pieniä annoksia ja ensiviikolla syödään sitten enemmän. 
Kaupan mangoa ja ite soseutettua perunaa pilttipurkissa ja toi kuminen lusikka on aivan paras ensi soseiden syöntiin ja myöhemmin Essi saa harjoitella syömistä :)Essi on innostunut entistä enemmän leluista joita saa käteen ja suuhun :) Paras siihen on lelu kaari johon olen lankoihin laittanut roikkumaan eri leluja.Siinä Essi jaksaa olla edes sen ajan kun keitän kavhia :D


Maistellaan helistintä :)

Sitte meni jo hermot kun äiti kokoajan räpsi kuvia :D
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.