Lapsia ja lasten vaatteiden tuunausta

Tänään käytiin Essin tulevassa hoitopaikassa. Perhepäivähoitoon Essi nyt olisi menossa, olin aika skeptinen aluksi, mutta kun mentiin Essin kanssa yllätys oli suuri!
Hoitotäti oli aivan ihana!!
Essi ei vierastanut yhtään vaan päinvastoin keimaili ja naureskeli vaan :) 
Kun hoitotäti näytti mulle vähän paikkoja olin myyty! Kaikki muistutti omasta lapsuudesta, kun olin pieni. Kotoisa ihana omakotitalo, iso piha ja kasa pieni 1-2 vuotiaita :)Kaikki jävi kattelemassa Essiä vaunuista ja silitteli hänt, Essi vaan hymyili :)
Nyt voin ihan rauhassa ja hyvillä mielen mennä töihin <3

Hoitotäti kysyi että konttaako, ryömiiko tai istuuko Essi jo ja mä vastasin, et on konttausasennossa, mut ei vielä liiku ja ei istu ilman tukea ja miten kävikään illalla, Essi istua kökötti ilman tukea ja leikki :D

Essi viihtyy nii hyvin nyt lattialla :)



 Oon tehny nyt paljon eri ratkaisuja meillä kotona, säilytystä koskien. Lapsilla on ollu ikeasta ostettu 4 vuotta sitten semmonen kangasarkku sekalaisia leluja varten ja eilen sain tarpeekseni! Tyhjensin valkoisen puu arkun jokaoli ollut lasten pipojen ja lapasten säilyttämistä varten eteisessä ja laitoin lelut sinne ja nyt ne on piilossa kaikkien katseilta :) Lasten pipot ym. menivät lipastoon jossa oli Essin vaatteet, mutta lipasto oli tullut liian pieneksi, ku vaatteita kertyny niin paljo ja lipasto eteisestä meni makkariin jossa säilyy Essin vaatteet :DD
Nii ja vaihdoin vielä olohuoneessa järjestystä ja huomenna jatkan lisää :D Taitaa olla tää viimehetken järjestelyt ennen töihin paluuta ;)


Tänään jarrusukkia ja -sukkahousuja :) Ajattelin tulevan ehkä edullisemmaksi? Purkki maksoi 10e ja sukkia ja -housuja oli jo kotona :)



Muistan vielä, kun Pertulla oli sukkahousut joissa oli polvissa, pepussa ja jalkapohjissa jarrut ja se auttoi konttaamisessa mm. Essillä on vaikeaa päästä konttausasentoon laminaattilattialla niin huomenna kokeillaan joskoos tää auttais :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kahvan kanssa venyy ja paukkuu!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa

Mitä vaatehuoneesta löytyy