Saapastelua pihalla

Eilen isommat mukeloiset sai uudet kumisaappaat molemmat omasta syystään, Pepillä liian pienet saappaat ja Pertulla kalvaa kaikki kumisaappaat.
Pertulle piti ostaa Crocsit, koska ne taitaa olla ainoot semmoset saappaat jotka muokkautuu jalan mukaan, jotka ei maksa 100 euroa!
Pepille onneksi löytys iha Cittarista ja makso vaan 15 e :D

Ekaks piti saada kumpparit jossa on jos jonkinmoista keijua ja kukkaa, mutta pinkit saappaat Peppi sit valitsi ;)

Perttu tykkää saappaista, koska väri on vihree ja siin on kahvat :D

Ja vielä vilkkuvalot mukaan :D


Nyt on viikon verran ollu keväinen tunnelma ja ollaan paljon oleskeltu sisällä, mut nyt päätin, et ei enää! Tästä päivästä lähtien YROTETÄÄN mennä joka päivä ulos, tiijän et aina ei onnistu, jos oon iltavuorossa tai on ilta millon on harrastuksia, mut mut yritetään :) Kesällä sit asutaanki ulkona jos vaan säät sen mukaisia :D

Essi pääs ekaa kertaa keinuun ja nauraa hekotti, mut kun tajusin ottaa kameran esiin oli hymy jo hyytyny :D

Pepin piti myös kokeilla vauvakeinua ;)Perttu otti fudispallon pihalle mukaan ja kauhee ryysis tuli pihal ku pojat kaikki tuli pelaamaan ja Perttuu ei sit meijän kans enää näkynykkä :)


Riikan blogissa Riikka kirjotti postauksen jossa kertoi mihin aikaan hän kirjottaa omaa blogiaan. Mä vastaan omassa blogissani, että yleensä sillon kun nukutan lapsia. Istun lastenhuoneen lattialla Fatboissa ja olen koneella samalla kun koneelta tulee luettuja lasten satuja tai unimusiikkia. Sillon on hyvä aika ja paikka kun saa rauhassa tehä blogia, kun T nukuttaa Essiä (nukkuu Essikanssa) olohuoneessa.

Ei muuta kun viimisiä äippälomapäiviä viettämään :((

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.