Vähiin käy ennen kuin loppuu

En taaskaan ole kirjotellut tänne ja syy on yksinkertaisesti jaksamattomuus. Jaksamattomuuden syynä on vitamiinittomuus, väsymys ja erittäin huono ruokavalio. No jos vaan saisin itteeni niskasta kiinni niin olisin onnellinen!

Synttärit olivat ja siellä oli seksilelu kutsut ja oli kyllä kivaa :D


 Oli kyllä jos jonkin moista härpäkettä :D

Kaikenlaisia juttuja maisteltiin ja haisteltiin

Ja tässä oltiin kaikki samassa kasassa <3


Tääläsen vauvahaalarin sain lahjaksi anopilta :)


No nyt tällä hetkellä päässä pyörii töihin paluu joka on jo ensikuun 3 päivä :( Näillä näkymin menen entiseen työpaikkaan joka on ihan mahti juttu! :) 2-vuorotyö, kivat työkamut ja itsenäinen työskentely on mulle tärkeitä juttuja :) Jos sit vaikka kesällä/syksyllä kattelis "sisä" työtä :)
Mut kaikista eniten sydäntä riipii Essin hoidon aloitus :(( No onneks Essi pääsee perhepäivähoitajalle kun on vielä NIIIIN pieni :(( Oon varmaan ekana aamuna ihan rikki ja itkee pillitän bussipysäkillä :D

Pertusta sen verran, että ollaan oltu yhteydessä toimintaterapeuttiin koulun aloituksen puolesta ja hän otti vahvasti esille lääkityksen ja kertoi, että kun Pertulla ei ole muita ongelmia kuin paikallaan olemattomuus ja keskittymättömyys yli 1 min. kestäviin tehtäviin niintoimintaterapialla sitä ei saa "koulittua" vaan se on sellanen asia nmikä on osa Pertun pääkoppaa, mutta sillä tavalla negatiivinen ettei sitte pystyis olemaan koulun penkillä, mut siitä puhutaan ensi kuussa.


Tässä vielä viimekuun aikaan saannoksia :DD


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?