Viime viikon kirjasto reissu ja asunto kuulumisia

Viimeviikolla oltiin lapsi pesueen kanssa pääkirjastossa katsomassa My little pony näyttelyä joka on 1.7 viimistä päivää.
Bussilla mentiin :) Mukana oli kamuni Jenni lapsinenn Missan ja Kaapon kanssa :)
Jennillä on muuten myös oma blogi http://mamaoftuu.blogspot.com/ kantsii käydä kattomassa :)
Näyttely ei ollut kovin suuri, mutta kyllä me sitä ihasteltiin kovin :)

Perttu ja Kaapo takana :) Kaapo ja Peppi tykkäs leikkiä kirjastossa ja kaikilla oli kivaa, isommat katteöli kirjoja yhessä, MUTTA  hullu kirjasto täti tuli ja ensin valitti, että lapset puhuu liian kovaa... Sen jälkeen kirjaton LEIKKIPAIKALLA lapset kuulemma juoksee liikaa... Lasten puolella oli meijän lisäksi varmaan viisi ihmistä ja me aiheutettiin ilmeisesti sekasortoa!! Ihan uskomatonta! No lähettiin heti miten pois... Eli menkää ihmeessä kirjatoon kun lapsien pitäis vaan istua ja lukea kirjaa, vaikka siellä on leikkipaikka ym muuta paikkaa missä saa katsoa ja leikkiä.

Matkattiin hakemaan jätskit kaupasta ja mentiin istuskeleen ja oottelemaan bussia :)
 Toi musta pää tossa on mun kamuni Jenni ;) Harmi ettei hänen ihanaa vauvamasuaan näy, mut hänen blogissaan näkyy :)
 
 Nii asunto asiaa, meille näillä näkymin vapautuisi rivitalo kolmio, mutta vasta elokuussa. Toinen vaihtoehto mihin haettiin tänään on 4h+s+k rivari ja sijaitsee ihanasti omakotitaloalueella :) Meille on niin paljon epäonnea ollut asuntojen kanssa että on toivo mennyt ja en usko että saadaan näistäkään kumpaakaan, mutta pakko yrittää jos päästäisiin omaan kotiin missä lasten ois hyvä kasvaa <3

Niin ja JOS päästään muuttamaan laitan tänne Myydään/annetaan kirppiksen että saatais mun vaatteita ja muksujen vaatteita pois tieltä eli kantsii jakaa mun blogii sillon jos tiedätte joitain pienten lasten äitejä tai muita vaatteista kiinnostuneita niin vinkatkaa että tänne katselemaan :) Ensiviikolla laitan kuvia :) Eikäö ole kalliita!!!!!
PS. Ostin Essille ihanan omppu podysta tehdyn paidan ja omppupylly housut :))

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.