peltisiä rasioita ja raivoa.

Eilen pääsin töistä jo aikaisin ja päätin vihdoin käydä ostamassa leggarit joita oon tarvinnut jo melkeen puolivuotta :D

Pääsin Alman kanssa lenkille heti kun tulin kotiin, oli rentouttavaa kävellä se 20 minuuttia, tuli paljon rauhallisempi ja onnellisempi olo :)

Alman kanssa on aika helppo käydä lenkillä, ainut mistä innostuu liian on muut ihmiset mitä aletaan naksuttimella ja nameilla poistaan ja toinen on autojen ihmettely :D Alma istuu tienposkessa ja ihmettelee ohi ajavia autoja :D No eiköhän sekin karsiudu pois kun kasvaa :)
Eilen T ja Perttu lähti hallille reeneihin ja jälleen me tytöt jäätiin kotiin. Pepin lennätin ulos samantien, koska huomasin, että oli tylsää ja sillon ei tehdä muuta kun kiusataan kissaa tai riehutetaan koiraa....
Peppi muutenkin on nykyään tosi vaikea kun kaikki on "ei" , "en tee" , "oot ihan tyhmä", "riehumpas" SIIS OIKEESTI!!!?? WHAT!!?? Ei tän näin pitäny mennä että mä kiljun kurkku suorana ja latelen syytöksiä ja kerron kuinka "äitille tulee pahamieli" ja sitte saa uhkailla ja kiristää (lahjominen kuuluu ensimmäiseen osioon kun pyydän jotain :D )
Toivottavasti Essillä ei ole noin jukuri päätä kun kasvaa?

Pertustä vielä palatakseni T on meillä jumala ja isi on kuulemma meillä se joka määrää ja jopa maksaa Pertun mukaan tän talon.... 
Mut joo raivoon aina kun oon tällanen hylkiö äiti ja isi on maailman paras ja tekee kaikkee ja isihän siis luonnollisesti määrää kaikesta...?


SITTEN siirrytään peltipurkkeihin jotka on meillä ollut jo jonkin aikaa, mutta en oo löytänyt käyttö tarkoitusta ja meillä aina yksi kulmataso keittiöstä tulvii papereita, kyniä, metrimittoja ym. ym. Joten kaikelle löytyi oma paikka :) Lähinnä lasten turvallisuuden ja helppouden kannallata tämä ratkaisu :)
Tykästyin peltipurkkien erilaisuuteen ja värikkyyteen :)

Syvemmässä purkissa on kaikki skip.bo kortit, autokortit ja myrkylliset eläimet-kortit, toisissa on kynät ja tarrat mitä Peppi sai hirveen kasan synttärilahjaksi :)
Nii ja tietty aina nauruja synnyttävä kirjanen missä voi tehdä hahmoja erilaisten vartalonosien avulla :)

Essistä vielä sen verran, että riisuu jo vaatteita tosi hyvin ja sanoja tulee jo aika paljon. 
Mutta se sekottaminen kun kaikki vedetään kaapeista alas!!! No sen oon huomannu kaikista lapsista, että aina on joku vaihe menossa....

Mut eipä tänää muuta :)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.