uusia haasteita ja juttuja

Oli kaksi yövuoroa....

Yövuoroissa on niiiiin vaikeeta olla syömättä mitään herkkuja! Toisena yönä tulikin syötyä pari vaaleeta leipää ja keksiä... MUTTA oon itelleni armollinen ja eteenpäin käy tieni :)
Tänään ostin äidin kanssa maca-jauhetta joka on tosi ravintorikasta! On ihanaa lisätä ruokavalioon tälläsiä "superfoodeja" jotka lisää energiaa ja antaa keholle niitä antioksidantteja ja vitamiineja :) Pakko oli myös ostaa kokeiluks raakakaakao jauhetta! Oon niin perso kaikelle makealle, tosin pelkäsin, että maku oli paha ja liian vahva niin kuin tummassa suklaassa, mutta erehdyin!

Tein iltapirtelön:
Maca-jauhetta ½ teelusikallista
Raakakaakao-jauhetta 2 ruokalusikallista
banaani
maustamatonta rahkaa
vettä
Lisää raakakaakaosta ja maca-jauheestä löytyy täältä

Oon myös nostanut treeni tasoa ja yksi aamu jouduin lainaamaan naapurilta palauttavaa kun ei kotona ollut mitään siihen hätään niin päätin ostaa Lidl:in palauttavan jauheen ja sheikkerin ja on helpottanut ja pidentänyt treenejä :)

Nyt on muutaman kerran tullut semmonen olo ettei millään jaksais treenata tai käydä edes lenkillä, mutta jostain hakemaan intoa kuten blogit, oma peilikuva tai ulkona alkava kesä!
Huimenna alkais nyt sitten takapihan aidoitus projekti :) Ihanaa kun saa rajatun pihan missä saa olla rauhassa ja ennen kaikkea Essi ei livistä joka hetki muiden takapihoille :D


Lisäksi fiilistelin tulevaa kesää mekon kanssa <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?