vapaapäivä

Eilen en harrastanut liikuntaa millään lailla vaan pyhitin piväni perheelleni:)
¨
Aamulla käytiin äidin ja T:n kanssa kaupoilla ja mukaan tarttui uusi tv joka siis kylläkin oli ollut harkinnassa jo pidemmän aikaa. Äitini osti kevät vimmoissaan ja laihtuneena uusia vaatteita ja molemmat vaan jaksettiin ihmetellä äitini pienempää kokoa :D <3 Mukaan myös tuli Essille kahdet uudet housut jossa kuosit oli vaan niin ihania!!! :)
Perttu ihmetteli miksi meille tuli näin "pieni tv" vaikka kylläkin tuuma koko oli sama ilman kauheaa muovi kasaa siinä ympärillä :D No pojat oli tyytyväisiä ;)

Kappahllista löytyi nähä housut, on ne vaa nii mageet :D

Sitten haettiin tytöt hoidosta ja T ja Perttu lähti fudis harkkoihin ennen peliä ja me tytöt jäätiin ihmettelemään kotiin. Oli niin hieno ja KUUMA ilma, että hain varastosta leikkiteltan missä lapset sitten saa leikkiä omalla pihalla :)

Oli ihanaa kun sai syödä ulkona ruuan :)

Paljonhan pihassa on vielä hommaa kun pitää lisää laatottaa pihaa, ostaan ISO aurongon varjo ja kukkia ja muita vihreitä ja tietty jotain syötävää kuten tomaattia ja mansikoita :)

Lillikin löhötteli meidän kanssa auringossa ;)

Sitten otettiin ajopelit alle(rattaat ja pyörä) ja lähdettiin katsomaan Pertun peliä läheiselle kentälle :)

Perttu oli tosi tyytyväinen kun mentiin katsomaan peliä, tosin matka kesti niin kauan, että ehdittiin näkemään vaan loppu :D



Matkalla kotiin Peppi antoi parit poseeraukset ja sitten kotiin ja iltapalle :)


Oli ihana päivä oman perheen kanssa <3

Eipä taas muuta, tänään salitreeni ennen iltavuoroa ja lauantaina koittaakin jännät paikat kun T ja minä lähdetään viettämään T:N ylläri synttäreitä :D <3



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kahvan kanssa venyy ja paukkuu!

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa