Kesäloma reissu vol.2

Eilen aamulla katseltiin taivaalle ja taivaalta tuli vettä!!! Ihan hanurista!!
No ooteltiin pari tuntia ja sanoin et nyt kyllä lähetään!!
Ja niin me lähdettiin Zoolandiaan! :)


Uutta meille siellä oli villilänsi :)Käytiin grillaamassa makkarat grillikodassa, johon tosin piti kävellä kun juna ei enää sinne kulkenut.

Paljon oli itsenäisesti tehtäviä juttuja, vähän hirvitti päästää Peppi tohon veneeseen yksin.:D

Eläimiä oli mm. kanoja , pupuja ja heppoja :) Niin ja pari alpakkaa :D

Päästiin myös toisien heppojen selkään ;)

Syy muksi Perttua ei näy kuvassa on, että hän rangaistukseksi "joutui" mammalaan kun me lähdettiin zoolandiaan ja syy siihen on yölliset hepulit, itkupotkuraivarit kun ei pääse meidän sänkyyn nukkumaan, kaikki on kokeiltu ja Perttu myös on kokeillut kaikki meihin....... HUOH!!! No vaihdettiin lääkitys vanhaan joka Pertulla on ollut ja ensimmäinen yö saatiin  nukkua sitten mun lomalle jäännin.... Vilkkaampi Perttu on taas, mutta mielummin tempperamentti kuin flegmaattisuus ja pelkotilat!!! Lääkitys oli luultavasti liian suuri, Perttu oli haluton ja sellanen joo joo tyyppi, ei nukkunut ja pelkäs kaikkee!! Nyt on ihan eri juttu taas :) Hermot menee tohon aamu sekoiluun kun ei olla otettu vielä tota lääkettä, mutta sillon on ainakin aito oma itsensä ja omatahtoinen <3 Tämä lääke myös rauhoittaa, mutta vaan sen verran, että ei hypi pitkin seiniä ja pystyy esim. piirtämään ja leikkimään, eikä saa raivonpuuskia :) Tosiaan se mammala oli rangaistus MUTTA mamma ja pappa vei hänet forum marinumiin retkelle :DD  Noooo mutta, siis sanoin asiasta mutta toisaalta ymmärrän kun Perttu kerran on siellä niin miksiei tehdä jotain kivaa :)
TIEDÄN myös senkin etten oo mikään hirveen johdonmukainen vanhempi, mutta kaikkea voi hioa :D PS. osaan myös olla tiukka ;)
Miks mä todistelen teille!!!
HEIPPA :D
Pps.
Pertun Noshin housut tuli, niin ihanat<3 Essin leikkipuku oli niin nafti, että pitää tilata isompi, mut harni niitä on vaan harmaana :/


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.