Ufoja ja löysäilevä äiti

Tänään oli vapaapäivä ja olin ajatellut jo monta päivää, että laitan uuteen uskoon vaatehuoneen sillä periaatteella ettei mitään ylimääräistä moskaa (vaatteita joita en ikinä tule käyttämään). Mutta toisin kävin!

Essi kun oli myös vapaapäivällä myös niin kaikki tietysti vaikeutui. Tuli epätoivo kuten monella tulisi tästä kuvasta :D Sain vaatteet tungettua hyllyille, mutta siihen jäi!! Pienen kasan sain jo vaatteita
pois mitä en enää käytä (Siis en ole tainnut ikinä käyttää)Mietin mistä löysä olotila johtuu ja arvelin syyn olevan ruokavaliossa ja liikunnan puutteessa. Ravinneköyhä ruoka ja herkuista tullut sokeri hypetys ovat poissa ja siihen reagoi koko kroppa!
Tänään tosiaan lopetin herkuttelun ja tein lihasharjoituksiakin, Herkkuja tekee kokoajan mieli (tai siis kokoajan pitäisi syödä jotain!!!). Mutta odotus palkitaan ja viikon jälkeen on jo parempi ja virkeämpi olo :)


JOSTAIN SE ON TAAS LÄHDETTÄVÄ!! :D
Muksut teki ufoja yksi päivä ja tänään sain ne kiinnitettyä yläaulan lamppuun :) Tykkään niin paljon kun lasten taideteoksia on näytillä ja tietty lapset arvostaa sitä :) Harvemmin vaan enää tulee askarreltua mitään, kun Peppiu tykkäisi eniten tehdä kaikkea taiteellista, mutta Essi on usein siinä mukana ja askartelusta tulee tietty paljon haastavmpaa ja monimutkaisempaa. Hyvä alku kuitenkin!
Meno meni päikkäreiden jälkeen niin hurjaksi, että mentiim ulos :D No ei kyllä olisi millään tänään sinne kiinnostanu menä, mutta pakko.... 
Kivaahan sitte oli loppujen lopuksi ;)


Sitten löysä mutsi keitti teetä minkä pitäis laihduttaa jne jne :D (siinä toivossa, että kaikki läskit sulais ja aineenvaihdunta triplaantuisi tunneissa...)

Pertun kanssa tehtiin läksyt joiden tekemis aika on ½ tuntia, koska sen jälkeen keskittyminen herpaantuu, kaikki huutaa ja tappelee, itkee ja kiemurtelee lattialla (minä teen itkupotkuraivareita aika usein...) 
Perttu teki lumilyhdyn vielä ja nyt kiusaa sisällä pienimpiä, koska kaikki ei aina mene niinkuin elokuvissa...

Löysä äiti kiittää ja kuittaa!!

Ps. Ei moralisointia kiitos :D


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.