Joka kuukausi jotain mitä odotaa ja kuulumisia

Mietin miten meillä menee vs. Miten meillä meni kuukausi sitten vielä.

Pertulle aloitettiin tosiaan uusi lääke nimeltään Starttera ja sen kanssa menee vanhaa lääkettä eli Medikinettiä pieni osa.
Kaikkialla PAITSI koulussa Pertulla menee hyvin. Hän on saanyt harrastuksista hyvää palautetta valmentajilta, että jaksaa miettiä peli strategioita paremmin ja kotona illat ja aamut ei ole LÄHESKÄÄN niin kammottavia kuin ne oli kuukausi sitten. Ainut ongelma on, että Pertun uni riittää klo 5 saakka... JA KYLLÄ KAIKKIEN täytyy herätä silloin!! (klo 21-21:30 nukkumaan)

Niinpä koulu on vakaasti sitä mieltä, että Perttu menee Mikaelin kouluun, koska Pertulla mennyt huonosti nyt tämän kevään alku eli mitä noin kuukausi!! No mehän tehdään kaikkemme ettei Perttu mene siihen kouluun!! HUOM!! Omia mielipiteitä tulossa!! Koulu lokeroi ja koulussa on paljon käytöshäiriöisiä lapsia, Pertulta on jonkun verran pois huonoa käytöstä saatu pois, ei enää käy käsiksi eikä lyö eikä kiroile tai hauku enkä halua lastani taas siksi hirviöksi mitä hän oli ja Pertullahan on "Matti Nykäs"-syndrooma joka siis on omaa tautiluokitusta ja tarkoittaa, että lähtee mukaan ja tekee kaikki jos vain yllytetään!!! Joten se koulu ei ole Pertulle..... No nyt on koululla antaa Pertulle henkilökohtainen avustaja/valvoja tunneiksi ja välitunneiksi eli nyt tehdän KAIKKI tukitoimet mitä voidaan saada. Pertun lääkäri kirjoitti suosituksen perhekuntoutukseen ja nyt ollaan jonossa toiminta terapiaan. Eli vanhemmat jotka väheksytte ADHD:ta, sen voi parantaa halin voimalla, se vaatii hieman muutakin.

Rakas poika jonka suhteen ei hevillä luovuta :)

Sitten uusi tuutavuuteni Livbox (uusi asia mihin olen koukuttunut)
Tilasin Liv beauty boxin ensikertaa tammikuussa ja sain hieman pettyä. Olisin toivonut hieman erilaisia asioita kuin hiuspohjaa kosteuttava voide tai pähkinöitä, mutta helmikuu yllätti erittäin iloisesti!!
Tällainen kaunis söpö boxi :)Boxi sisältää:
Lumene Bright Now Vitamin C-Yövoide joka auttaa ihoa palautumaan päivästä- Kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Aivan ihana tuoksu! Menee testiin tänäiltana :)
Sanex-käsivoide kosteuttaa 24h ja suojaa käsiä lialta. Apteekkituote. Ihan ok tuoksuinen ja ei tosiaan tahmaa käsiä niin kuin yleensä rasvaiset käsivoiteet tekee.
Colgate white one OPTIC-hammastahna lupaa valkoiset hampaat välittömästi. Monet varmasti näitä "white now" tuotteita on jo kokeillut, mutta jostain syystä en usko näihin enkä ole sen takia raaskinut ikinä ostaa.
Pure Luxury Miracle CC shampoo: palauttaa hiusten elinvoiman ja nuorekkuuden. kirkastaa hiusväriä ja suojaa hiusta ympäristöhaitoilta. Siis en ole IKINÄ kuullu, että hiuksille on oma CC-"voide" :D No lähtee kokeiluun!
Dove Dermaspa Goodness-vartalovoide Nopeasti imeytyvä voide sisältää omega- ja tyrniöljyä. Sopii erityisesti vaihtelevaan ilmastoon niin kuin Suomessa. Siis aivan IHANAN tuoksuinen ja tuoksu kestää ihanan kauan ! Tuntui myös miellyttävältä iholla :)
Colgaten hammasharja - perushammasharja joka kosmeettisesti kaunis.Varaharjaksi otan jos tulee mökki ym. reissu :)
Isadoran geelilakka ja geelipäällyslakka: Värillinen geelilakka yhdessä geelipäällyslakan kanssa kovettuu ja muodostaa lohkeamattoman kiiltävän kalvon missä tahansa valossa (UV-lamppua ei siis tarvita) Viikon kestävä väri ja kiilto. Helppo poistaa.
Ravista,levitä 2 kerrosta missä tahansa valossa 3min anna kuivua. Levitä päälle 1 kerros päällyslakkaa. Aina halunnu kokeilla noita geelilakkoja :) Harmi vaan kun töissä 90% elämästäni :D 

Eli kaikinpuolin hyvä boxi :) Suosittelen kokeilemaan!!Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?