Kaksi päivää hiihtolomaa, kolmas tulossaOlin saanut ihanasti kaksi ensimmäistä päivää vapaaksi hiihtolomaviikosta. T ja Perttu aikoivat olla kolme päivää (yöt tullaan nukkumaan kotona) oman seuran järjestämällä jääkiekkoleirillä joten vaikn me tytöt (jälleen kerran) saimme viettää laatuaikaa yhdessä, mutta olin jo päättänyt, että kotinurkille ei jäädä!
Siispä lähdettiin Turun keskustaan seikkailemaan :)

Kupitaan puisto on muutenkin aivan ihana paikka! (Tosin ei maanantaina kun paksu loska peitti kävelytiet...)

Ihana yllätys seikkailupuiston viereen missä ennen oli kiviukot oli tullut vanha vaivanhylky josta rakennettu leikkipaikka.


Laivan kannelle oli jäänyt vain kumisaappaita, mutta ihmiä ei missään ja herätti kummastusta tytöissä.

Turussa oli vaikka mitä paikkoja mihin mennä. Kaikki aurajoen yllittävät sillatkin on jo näkemisen ja kokemisen arvoinen. Pienet kadut ja kaupat joita ei muista tai edes tiedä olevan! Rakastan turkua juuri tästä syystä, että se piilottaa sisälleen aika aarteita ;)

Tiistaina eli eilen päätin lähteä kauppakeskus skanssiin, koska luin siellä olevan kaikkea kivaa tapahtumaa lapsille (osaksi myös popin lopun lahjakortin takia) ja niin olikin!
Evääksi ostin torilta mandariineja ja banaania, mutta ekan banaani haukun jälkeen tuli kuulutus jaettavista laskiaispullista. Eli banaanit äkkiä naamaan ja pulla jahtiin! Ja pullat löytyi ja hyvää oli (äiti ei tosin syönyt, jos nyt sitä taas yrittäis pitää ruokavalion ruodussa....)


Pullien ja popi kaupan jälkeen oli leikin aika joten mentiin touhuamaan skanssin keskellä sijaitsevaan aidoitettuun sisäleikki puistoon.


Kaikista ihanin juttu oli tyttöjen mielestä mehiläinen joka halaili lapsia leikkipaikan lähellä.


Ja sitten lähdettiin taas bussiin, mutta tällä kertaa nokka kohti mammalaa jonne menivät yökyläilemään.

Päikkärit Essi nukkui bussissa ja uusi pupu polarn o pyretiltä kädessä
Pupun tarina, siis yleensä en todellakaan maksa lähes 20e pupusta(maksoin siis omaa rahaa 2e joka ylittyi lahjakortista) jolla on raitapaita ja erittäin söpöt luppakorvat, MUTTA olimme jo lähdössä kaupasta kun huomasin Essin juoksevan liikkeessä ja riepottavan pupua kainalossa josta ei TODELLAKAAN irrottanut kun piti lähteä kaupasta pois. Siispä piti ottaa tämä pupu meidän perheeseen :D Ja voi on se rakas, koko bussimatkan essi piti pupusta kiinni ja mammalasta herättyään alkoi hoivata pupua :)

Toinen ostos jonka Peppi ITSE teki (en siis saanut mennä pukukoppiin sisälle ennekun hänellä oli mekko päällä) oli tämä ihan pupu mekko !!
Tajusin eilen, että ei kannata tuijottaa koko lappuja vaan mekoissa usein on väljemmät koot kuin paidoissa eli saatiin tämä (myös mun kuolaama) mekko koska koot loppui 122/128 ja se on Peppi jo pieni, mutta tämä mekko oli enemmänkin isohko eli menee vielä pitkälle kesään :)

Siispä minä ja Perttu jäätiin nuolemaan näppejämme, pojille ei juurikaan ole semmosta vaatetta mitä Perttu käyttäisi ja mä olisin NIIN paljon halunnu raitakalarit itelleni, mut jälleen en raaskinu mitään itselleni ostaa.....

PS. kannattaa käydä Forum korttelissa, siellä aikas ihania juttuja ja pikkupuoteja mm. punainen norsu missä ekologista vaatetta (AIVAN IHANIA KUOSEJA) sekä KOKOO jossa on noin 1000 kiloa LEGO-palikoita joita saa mennä rakentelemaan :D
Jähmetyttiin eilen sen eteen :D
Hinta on 5e eikä aikarajaa ole (aikuinen ja lapsi 9e)

Forumin nurkalla :)

Joten kannatan Forumia paljon pikkuliikkeitä jossa panostettu laatuun ja uniikkiin :)

Tänään taidetaan mennä Forumkorttelin leikkilään musisoimaan ensimmäistä kertaa ;)
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?