Äiti kisun uudet vanhat kengät sekä eläin ja ihmispentuja

Eikö ne kengät ole naisen (ainakin toiseksi) paras ystävä?

Mulle tässä tapauksessa on unohdettu laittaa tämä geeni nimittäin ostan kenkiä vain jos vanhoilta irtoaa pohja kuten  lemppari talvikengilleni tapahtui....

Eilen sain löysin käsiini aivan ihanat vanhat(uudet) kevät/syys kengät.

Nämä täytynee olla taikakengät, koska näiden kanssa kävely tuottaa hyvää mieltä. sellaista jolloin voisi hypellä (en kuitenkaan niin tehnyt)

Olen puhunut kotona (monien pohjan liimausten jälkeen) , että uudet kengät tarvitsen ja samana päivänä mentiin Myllyyn kun t jo autossa lähes pakotti vannomaan, että ostan uudet kengät joten ostin oikein kenkäkaupasta kevät kengät!
Tekonahkaa toisin kuin toiset uudet kenkäni, mutta kuulemma korrektit toisin kuin "muumikenkäni" (uskon tämän sanan viittaavaan pikkumyyhyn tai nuuskamuikkuseen). Sekä erittäin edulliset ja aika kivat ;)
Mutta nyt ja mieheni olemme tyytyväisiä :D
(älkää käsittäkö väärin, en ole ovimatto...)

Joten nyt elän kuin kroisos uusien kenkieni kanssa!

Viime viikolla kirjoitin majasta jossa syötiin iltapala-piknik. Noh nyt se maja pitäisi olla kokoajan pystyssä ja tungen kokoajan pussilakanoita roikkumaan parvisängystä. Tunnelma on kyllä ihana ja menen hiljaisina hetkinä itsekin kuuntelemaan musiikkia kuulokkeilla ja katselen sängyn pohjasta roikkuvia pieniä värikkäitä paperivaloja. Vähän kuin pienellä lomalla..
Joten joko "verhotan" koko sängyn sivut tai rakennan teltan kasasta keppejä ja kangasta :) Mutta olisi hirveen kiva, että olisi aikaa suunnitella, hankkia ja tehdä!

Pikkukakkoset myös katsotaan nykyään pölyisestä lastenhuoneen telkkarista joka ei ole ennen tätä majaa juurikaan ollut käytössä. Tätä on koko perhe odottanut nimittäin kaksi pentua on avannut silmänsä! 
Tosiaan luovumme kahdesta pennusta ja kysyntä on nyt jo suuri, ihanaa, että lähipiirissä olisi ottajia.Taitaa tulla vaikeat ajat kun pitäisi pennuille valita koti!
                                        PS. löysin äidiltäni vanhoja satukirjoja ja kyllä tuo keltakansinen venäläisiä kansansatuja täynnä oleva kirja on kaikkien lemppari! Punahilkka satukin on alkuperäinen kun tuntuu, että loppu on aina jotenkin se muuttuva tekijä...Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.