Ei ehkä enää niin huomisessa elävä mutsi

Aamulla tulin kotiin yövuorosta ja piti tietysti kisunpenut heti punnita ennen kun menee nukkumaan.

Avasin silmäni ja kuulin kun T ja Perttu oli pyörän korjaushommissa meidän olohuoneessa, kuuntelin aikani ja päätin nousta ylös, ihan varmuudenvuoksi... Täh?? Kello on puoli kaksi päivällä (nipinnapin) noooh on sitä pienemmilläkin yöunilla selvitty joten pari kuppia kahvia ja olinkin työntouhussa.

Laittelin purkkeja järjestykseen joita niin paljon rakastan! Nuo punaiset peltipurkit ovat kallein aarteeni jotka ovat meidän kotiin tuotu Eestistä äitini lapsuuden kodista jossa vietin useat kesälomat ja pienet talven lomat! Kaikista ihaninta niissä on teksti joka on kirjoitettu viroksi ja venäjäksi :)

Myös irtohyllyjä löytyy jonka alle kiinnitin tomaattitaulun joka oli ollut boikotissa jo kaksi vuotta. Irtohyllyt on täynnä tavaraa jotka on hyvät siinä, mutta myös odottavat parempaa paikkaa johonkin näkösälle enemmän.

Alimmalla hyllyllä on hiihtäjä jonka sukset on joskus hävinneet joten hän jäänyt asumaan peltisiin vanhoihin kuppikakkumuotteihin.

Tein kauheasti hommia tänään vaikka olisi pitänyt levätä, mutta kun on aikaa eikä niin paljon ihmisiä roikkumassa koivissa kiinni niin käytän tilaisuudet aina hyväksi.

Kun lapset on kotona leikin lattialla enemmän ja olen tekemättä mitään ja vaan katselen ja ihmettelen, välillä joku tulee halaamaan , välillä taas huudetaan ja selvitellään riitoja, mutta rennompi elämäntyyli on ehkä pikkuhiljaa alkanut puremaan muhunkin :)PS
Huomenna tähän muuttaa tuttavuus joka tekee elämästä ja sen hetkistä vielä rennompaa (tai toisinpäin) ;)
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.