No jos sit huomenna ku ei tänään millään?

Ollaan perhe joka on aika sotkuinen ja suurpiirteinen, ei vaadi siistiä kotia ympärilleen. Aina välillä kuitenkin lajittelematon pyykki ja valtava tiskivuori ahdistaa suunnattomasti!

Meillä siivotaan kuitenkin jokapäivä (paitsi kun tulee laiskoja päiviä kun kukaan ei tee YHTÄÄN MITÄÄN) . Joka päiväiseen siivoukseen kuuluu tiskikoneen tyhjennys ja täyttö 2-3 kertaa, pyykkivuoren tuhoaminen ja lelujen ja muiden tavaroiden lattialta kerääminen (KOKOAJAN).

Imurointi ja lattioiden pesu on noin kerran viikossa (kyllä liian harvoin) . Pölyjä tulee pyyhittyä silloin kun huomaa aavikko villakoirien pyörivän tv-tasolla.

Nyt on tullut paljon blogeja jossa on aivan ihania ja valkoisia koteja! Kaikki tavarat on paikoillaan ja peilit ja ikkunat ihanan puhtaita. Kun etsin siivousinspiraatiota usein kohteenani on miiametsoblogi tai vanha rakkauteni jota olen lukenut jo tosi monta vuotta riikanblogi jossa koti on ihanilla pastellisävyillä väritetty, siisti aivan aivan ihanan simppeli!
Uusi lempiblogini on lähiömutsi  jossa pieni tila käytännöllisyys ihana satumetsämäisyys ja pesämäisyys yhdistyvät. Lisäksi lähiömutsi kirjoittaa hyviä postauksia!

Lisäksi mitä tulee vielä omaan siivoukseen, ihana kevät on tulossa, MUTTA ihana aurinko pakottaa myös siivoamaan.
Kyllä, nämä ovat 2,5-vuotiaan huulien ja sormien jälkiä.....

Onko muilla mutseilla tätä ongelmaa, että kotia ei vain yksinkertaisesti pysty pitämään niin siistinä kun haluaisi VAI saatteko jollain taikatempulla kodin pysymään aamu siivouksen jälkeen siistinä?

Tältä usein lapset näyttää kun minä siivoan (T ottaa usein lapset mukaan siivoukseen) 

Mutta on ne vaan niin ihania! :D
(Perttu aina huitelemassa jossain)

Lisäksi olen jälleen yövuoroissa, huomenna yritän olla nukkumatta päivällä niin ehkä se kiukku ei tulekaan meille ?
Hyvää yötä, nukkukaahan hyvin ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.