Nuoralla syöjä

Aina  kun aloitan kuntokuurin tai lupaa itselleni, että syön terveellisesti.

Jotain tapahtuu, karsin hulluna kaikki hiilihydraatit pois, juon paljon vettä ja huomaamattani jätän tärkeän asian pois, ruokamäärän!

Määrällisesti en syö läheskään niin paljon ruokaa kun pitäisi. Syön nyt noin 3-4 kertaa päivässä ja olo on selvästi hutera ja välillä huimaa.
Mitä sitten syön?
Marjoja(pakkasesta) maustamatonta jogurttia


Banaanilätyt!!! Näistä on tullut pieni pakkomielle, ovat niin hyviä ja auttavat makean himoon.


salaatti menee aina!

Töihin teen usein munakkaan kun on helppo ja siihen voi laittaa mitä vaan ja muna itsessään on täyttävää ruokaa.Eilen oli pakko tehdä lenkin jälkeen riisiä, koska selvästi kroppa kaipasi hiilareita! Olo olikin hieman parempi.

Uskon, että keho taistelee vastaan sokerittomuutta, koska 2 ensimmäistä päivää oksetti ja tunsin saavani helpotusta vain herkuista. Nyt on kulunut 6 päivää ilman sokeria (eilen join ½dl jaffaa keikalla kun ei ollut ruokaa mukana millä nostaa verensokeria) ja olo alkaa olemaan hyvä. Suurin koettelemus on luultavasti juurikin tämä päivä, koska olin eilen karaokekeikalla, siellä tulee juotua paljon kahvia ja vettä, mutta ei mitään joka pitäisi verensokeria tasapainossa ja keikan jälkeen olo on aika krapulainen ja lähden tänään omaan duuniin iltavuoroon eli täytyy tehdä tarpeeksi ruokaa mukaan jossa on paljon proteiinia ja juoda hyvin.

Eiköhän tämäkin päivä suju kun päättää!

Muutama muukin asia on tullut tähän elämäntapa hommaan nimittäin sitruunavesi, protskujauhe ja lenkki.

Nämä kolme ovat tehneet alusta hyvää ja tasapainottavat yhdessä kehoa. Sitruunavesi tekee hyvää aineenvaihdunnalle ja antaa vitamiinia, protskujauheen sekoitan maitoon ja lisään joukkoon raakaakaota ja maca-jauhetta. Lenkin tuoma jälki hype on ihana olo johon jää koukkuun ja saa onnistumisen kokemuksia.

Tästä jatketaan ja lisäillään kalorimääriä, että jaksaa (päivä kulutus 2100 kcal) .

Ihanaa kevättä kaikille!! <3
Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?