Itse tuunattua ja ostettua

Tänään lähdettiin mammalaan, koska T:n piti hakea peräkärry mammlasta, että saisi meidän tylleröisen uuden pinnasängyn tuotua kotiin. Meillä siis oli jo pinnasänky, mutta tämän pinnasängyn väri ja jykevyys houkutteli :)
Ostin sen ystävältäni, kun hänen lapsensa on jo kohta kolmen ja muutti isojen tyttöjen sänkyyn:) T:n ollessa sänkyä hakemassa anoppini kysyi tekisinkö mitään eräällä vanhalla puulaatikolla joka oli ollut T:n mamman siskon miehen sotaaikainen muistolaatikko. Kiertelin hetken laatikkoa ja tuumin. Appiukkoni omistaa paljon kaikkea korjaus/rakennusmateriaalia joten tuumasta toimeen ja uudistamaan laatikkoa! Siitä tuli aivan upea! Meillä eteisessä on suuri punainen rahi jossa mukelot on saanut istua ja pukea ulkovaatteita, mutta nyt me saadaan eteiseen puulaatikko jossa on säilytystila lasten ulkovaatteille ja sen päällä voi istua! Ihan loistavaa :)
Paljon muutakin uutta saapui meille tänään kotiinja niista muutamista otin kuvia :)

Tylleröisellä ollut tänään ja eilen kovat vatsakivut ja tuntuu ettei ne lopu ollenkaan, tai sitten mun mielestä ainakin on selkeesti seuran kipee kun heti kun laskee sylistä niin alkaa huuto, no kokoajan joutuu olemaan liikkeessä, mutta palkitsevaa on ne hymyt jotka ovat tulleet <3

Tässä laatikko ennen uutta ilmettä

Ja tässä jälkeen :)

Mun mielestä niin ihana!

Tässä tylleröisen uusi sänky :) Hyvä homma kun tässä saa pohjan ylös kun vanhassa ei saanut.

Kakku tarjoilu lautanen

Prisman alennusmyynnistä adidaksen huppari synksylenkeille :)
Mammalassa "lastenhuone" on niin ihaanan värikäs että tylleröinen oli aivan ihmeissään :)

Möllötys <3

Isoveli viihdyttää :)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?