Elämä ei ole hassumpaa, kun saa lasten kanssa asustaa!

Olennyt yrittänyt tässä muutaman päivän olla "hidas vanhempi". Luin artikkelin meidänperhe lehdestä, tämä lause "hidas vanhempi"  tarkoittaa lapsi keskeistä arkeä eli ollaan ei vaan fyysisesti, mutta myös henkisesti paikalla.
Olen itse todellinen suorittaja äiti, heräsin ennen Essin syntymää työaamuina kaksi tuntia ennen töihin lähtöä, että sain tiskit ja pyykit laitettua ja kyllä vaikka on kolme lasta teen tätä edelleen, kun herään alan heti siivoamaan, pyykkäämään ennen melkeimpä jo kun laitan kahvin tippumaan... Tämä artikkeli mistä puhuin oli silmiä avaava ja seuraavana aamuna keitin rauhassa kahvit ja istuin lasten viereen katsomaan pikkukakkosta :) Oli ihanaa, en ollut äreä lapsille, koska yleensä tuntuu, että ovat siivouksen tiellä ja silloin sirkus alkaa. Kun Perttu tajuaa, että olen äksyllä tuulella alkaa hän tahallaan keksimään juttuja jotka ärsyttävät suunnattomasti. Vielä tässä vaiheessa en sano mitään, mutta sitten Perttu keksii ruveta kiusaamaan Peppiä... Siitä alkaa sellanen sekametelisoppa sitte...
Mut ei näinä parina aamuna, oli rauhallista ja mukavaa ja lähdettiinkin ulos, Pertun kanssa pitkästä aikaa oikeen juteltiin kun hän keinui ja kiellot jakehotuksetkin meni paremmin perille.
Mutta miksi näin ei ole joka päivä? Tätä jään miettimään, miksi tavarat eivät löydä omaa paikkaansa, että voisin olla ja elää lapsieni kanssa?

Oltiin puistossa ja oli kotileikit päällänsä :)

kaalimaan kakara :D

Oli kakkukauppa leikki päällä:)

Mullakin oli vaunujen suuaukon suojana vaan rätti kun mammalaan jätettiin sittevaihteeksi kaikki suojat...

piti oikeen ottaa kuvakuinka syksyiseltä jo näyttää!

Possu pallero ja "Tinja-nalle" pääsivät myös puistoon 

Juomatauko!

Mun oma sirkusapina <3

Peppikin halus kokeilla vaikka vähän pelotti :)


Tää on mun mielestäni niin ihana kuva kun Peppi ja naapurin poika syö jäätelöä ihan hiljaa kivelläkaukana meistä <3
Eilen olimme katsomassa ristoräppääjää teatterissa ja oli tosi kiva!

Vieraitakin kävi ja pikku apulaisia :)

Ja Peppi sai TYTTÖ puolisen leikkikamun välillä :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?