Retroa ja kiviä

"Mää en osaa!!!!" Alkoi meidän aamuinen taistelu, kun Peppi ei tänä aamuna osannutkaan jostain kumman syystä laittaa kenkiään jalkaan ja heitti sitten takinkin lattialle. Oltiin siis lähdössä viemään Perttu eskariin ja sen jälkeen taas puistoon. Perttu ja minä olimme jo pukeissa puhumattakaan Essistä kun tuo oli paksuun fleece haalariin kietoutuneena ja huusi pääsipunaisena sitterissä. Huutohan siitä tuli minun ja Pepin välille, no hommahan meni sitten niin, että minä kiltisti laitoin takin päälle ja kengät jalkaan...
Päivä sitten jatkui onneksi hyvin.
Peppi otti kiviä kourallisen puistosta mukaan ja kertoi, että haluaa maalata ne kotona :)
MUTTA mentiin kauppaan ennen kotiin menoa ja siinä menikin tovi, kun Peppi tiputteli kiviä keskellä kauppaa ja puhisten yritti tunkea niitä taskuunsa, mutta oli se sen arvoista kun Peppi onnessaan alkoi maalaamaan kiviä ja äiti sai ne olohuoneen pöydälle :)

Pertulla oli taas tänään pelija oli poika niin väsynyt, en kyllä mitenkään ymmärrä mihin väliin T aikoo jääkiekon tunkea, mutta Perttu haluaa jääkiekkoa kokeilla niin siitä vaan :) Seurataan sitten tilannetta syksymmällä:)

Siivosin tänään Essin vaatelipaston ja otin isompia vaatteita käyttöön, en ymmärrä mistä moinen andrenaliini piikki tuli, mutta nyt on taas "uusia" ihania vaatteita, mm. T:n ja hänen siskonsa vanhoja vaatteita! <3

Peppi maalailee kiviä :)

Touhu oli tarkkaa ;)Peppi sitten asetteli illalla kivet oikeille paikoilleen :D
Tällaisia retro ihanuuksia Essi saa käyttää <3

Nämä kaksi ihan lemppari kuoseja!

Hyvä ystäväni ostaa aina tätä vettä ja päätin nyt sitten itsekkin ostaa ja todella ihanan makuista ja tosiaan vedessä on C- ja B-vitamiinia :)

Peppi kylvyn raikkaana iltapalalla :)

Meni vähän hullutteluksi;)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

adhd parisuhde

Mutta kun se haluaa, vai haluaako?