Isejä ja lapsia

Sunnuntaina oli isänpäivä ja aamulla vietiin T:lle aamupala sänkyyn johon kuului ben&jerry jätki kippo ja kahvia. T rakastaa jätskiä ja varsinkin tota jätskiä ja aamulla kun sitä vielä sai niin oli se ihanaa! :)
Mukelot oli tehnyt isin kuvan kehyksiin ja tiskirätin (varmasti vinkkinä) :D
Aamupäiväälä lähdettiin isopappan tykö ja siellä vilinää sitten riitti :) Lapsia ja oli paljon ja ihania herkkuja sai syödä :)
T.n täti oli tehnyt mustikka-vadelma täytekakun ja anoppi vääntänyt ihanan voileipä kakun :)

Muksut oli oikeen riiviöitä, mutta silti niin ihania :D

Peppi löysi lasten keinutuolin ja istuikin kokoajan siinä :)Tämän reissun jälkeen pyörähdettiin vielä anoppilassa :)

Anoppi oli jo laittanut jouluvaloja :D Niitä sitten ihmeteltiin :D


Mukeloiset teki kaikille vanhuksille kravaatti kortit. Päivä kului nopeaan ja illalla sitten oltiin niin väsyneitä kaikki ja mentiin aikasin nukkumaan.

Essi on ollut taas aika kärttynen ja syytä siihen ei tiedä, uskon, et se on vaan toi tempperamentti kun Perttu oli samanlainen vauvana, että taotaa tulla Perttu kakkonen :D No otin ton "ufon" käyttöön ja Essi viihtyy siinä tosi hyvin :) Potkii menemään ja kiljahtelee aina välillä :D

Haettiin eilen Perttu eskarista ja Perttu jäikin heti kamun kanssa ulos ulos ni mä ja Essi päätettiin mennä moikkaamaan Jenniä pitkästä aikaa ja oli kivaa, mut samalla tosi syvältä mennä sinne kun siellä samalla pihalla olis ollu meijän tuleva koti :((

Essi pääsi Kaapon syleilyyn <3 :)


Illalla sitten kun pojat oli jäkis harkoissa, mä kamppailin mun järkyttävän päänsäryn kanssa ja sen hellitettyä hulluteltiin tyttöjen kanssa :)


On noi tytöt vaan niin mahtavia <3 <3 <3

Hyvää loppupäivää kaikki söpöliinit! PUS!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.