Still alive nigger in seksi sukka!

Eka salil vika salil- biisiä on kommentoinu monet ihmiset ja se on saattabu paheksuntaa perheiden keskuudessa, no me sitä kuunneltiin pari kertaa kunnes Perttu alko sitä hoilaamaan eskarissa ja oikeestaan joka paikassa. No eipä kuunnella biisiä enää...
Toinen sana mikä on tullu erittäin kuuluisaksi on seksi. Seksisukat, seksi paita jne..... Kysyinkin Pertulta, että mikä on seksi hänen mielestään ja hän ei sit tienny ja käytiin keskustelu, minä: no seksi on sanana sellanen aikusten sana, Perttu: ai niinku kirosana, minä: no ei mut se on sellanen sana joka ei kuulu lasten sanavarastoon vähän niinku kalja ei kuulu lasten suuhun. No Perttu sitte ymmärsi eikä enää käyttäny tota sanaa, mutta toi N sana sen merkitystä puidaan vieläki...

No mutta ihanaa meillä on Pertun hullutuksista huolimatta :D

Essin kanssa ollaan alotettu puuron syönti kun tuntuu että se syöminen ylipäätään on vaikeeta, Peppi oli samanlainen vieläkin.

Ruuan kanssa leikkiminen ja sotkeminen on kyllä kivaa :D Joka ruokailun jälkeen joutuu melkein vaihtamaan bodyn :D


Peppi on joka perjantai vapaapäivällä ja silloin pyrin tekemään kaikkea mitä Peppi haluaa, mutta kun Essiki palloilee mukana niin uimaan yms. ei voida tehdä. Pelaaminen ja muovailu on nyt ne kivoimmat jutut :)

Pepin lemppari peli on muumien purnukka jahti ja tää peli on ollu meillä varmaan jo kolme vuotta ja vieläkin tosi hyvässä kunnossa :)

Kun karkkipäiväkin oli täytyi saada syötävät helmet jota on helppo järsiä aina kun on äitin vuoro pelata :)

Peppi halus myös kuvata :DOllaan nyt joka tiistai käyty jollain porukalla leikkiksessä joka on koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä puolentoista tunnin hulluttelu tuokio jossa saa tehdä mitä vaan liikunnallista, pelata sählyä, pompotella palloja tai hyppiä hyppynarua :) Tänä tiistaina päästiin Pepin kanssa ihan kahestaan ja samalla äiti sai hengähtää kahvikupposen äärellä :)

Joka paikassa roikkuminen on niiiiiin kivaa :D


Mut loppuu kohden sitä aina väsähtää :)


olen nyt tässä viikon jumppaillukotona ja käyny lenkeillä ja katsonu tosi tarkkaan mitä laitan suuhuni ja vihdoin pääsin alle 60kg:n!!!! On paljon parempi olla ja univeloista huolimatta oon paljon pirteempi :)

Vihdoin mun pipo tuli! Nyt kelpaa mennä uloskin pipo päässä :D

Tämmöstä tällä kertaa, adios ens kertaan! :)


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.