päivien ellei viikkojen päivitystä!

Musta vois hyvin tulla tämmönen kuukausi bloggari kun tänne näin harvoin kirjottelen ;) Ehkä mä jssain vaiheessa innostun kirjottamaan tänne kun kuvia otan innokkaasti ja metin, että "Hei! Otankin kuvat tästä että saan lisättyä blogiin!" Mut joo tässä taas kuvia ja tarinoita :)

Unohdin viime kirjotuksessa kertoa, että T:llä oli synttärit tässä toukokuun lopulla ja mun synttärilahja oli yllätys viikonloppu mökillä kahdestaan ilman lapsia! Ja olihan se mieluinen lahja, molemmille :D
Maisemat ja ilma olivat mahtavia!

 Aamulla oli ihanaa herätä mökistä kun aurinko paistoi pitsiverhojen välistä :)
Mun ainoot tennarit oli viimisellä matkallaan :( Ostan vasta syksyllä uudet si! :)

Ja grilliruoka niin parasta!!!

Oleiltiin mökillä, heiteltiin tikkaa, käytiin saunassa, grillattiin ja istuskeltiin ulkona! Oli kyllä meille tarpeen :) Juhannuksena sitte mennään koko perheen voimin :)

Essi on nyt hiukan vajaa vuoden ja oppi nyt 11 kk kävelemään! On aika tekeminen neidn kanssa kun avilee kaikki kaapit ja sotkee isompien leikit, mutta onneksi nuo isommat on suoeita Essille ja päästävät välillä leikkeihin mukaan :)
Kotiruokaa oon ruvennut jo antamaan, mutta korvike maidolla mennään vielä :)
Liäksi Essille on tullu kaks hammasta alas ja ensimmäiset "sana" on "Oi" ja "oivoi" :D Varsinkin jos on ottanu jotain kiellettyä kuten värikyniä tai äitin laukusta tavaroita :)


kukkuu!

Essin kanssa alettu enemmän käymään leikkipuistoissa ja on nii kiva nähdä kun toinen tykkää mennä pisin ja poikin :D

Tässä essin bambi-kävelyä ;)

Joo tosiaan Perttu menee syksyllä kouluun ja Pepistä tulee pikkueskari! On tää vaan nii kauheeta kun noi kasvaa :( Just luin lehtiartikkelin missä puhutaan tästä asiasta, että kun lapsi kasvaa niin aikuisen pitäis siinä mukana sitten kans move one eli tajuta ettei lapsi ole enää vauva tai pieni vaan pitäisi antaa vastuuta ym. Mutta miten annat vielä 6-vuotiaalle niin paljon vastuuta??! Aamulla ylösnousu, aamupala,vaatteet, LÄÄKE?? Kaiken kukkuraks pitäis MENNÄ sinne kouluun!! No mut aika näyttää :)

Käytiin perjantaina Seikkailupuistossa jossa on nyt rajaton määrä kaikkea kivaa! Mutta jos haluat KAIKEN myös rahaa pitää olla!! Me mentiin sillä periaatteella, että vaan maksuttomiin juttuihin, omat piknik eväät ja lopuksi sai jätskit kiskasta :)

Tosiaan oli oma piknik jossa, leipää, mehua ja keksiä eväänä + Essin ruuat, sai Essi tiytty vähä keksiä jälkkäriks ;)

Perttu on tosi kiinnostunu kaikista eläimistä ja varsinki linnuista! Lintupuistossa meni melkein tunti kun siellä oli riikinkukoilla ja jollain hanhilla soihdinmenot, ei siis keskenään :D Mä Pertulle yritin selittää mitä ne tekee ja loppujen lopuks yskinkertaisesti selitin että "toi poika riikinkukko yrittää olla komee ja tanssii et noi tytöt kiinnostuis siitä ja sit yhestä tytöstä tulee ton pojan tyttöystävä " :D

Perttu yritti Essille näyttää missä menee lintuja, mutta eihän Essi tajunnu ku jotkut linnut vaa makas jun kivet:)


Perttu löysi myös joukkue kamuja jotka oli samaan aikaan siellä :)

Tää oli hyvä :D Vesi lammikko jonka yläpuolella kulkee nykyään silta oli tämmönen varotuskyltti johon Peppi tokas kauhistuneena "Tonne veteen ei voi mennä kun siellä ui haita!" Viesti meni siis perille ;)

Loppuajan Essi veteli sikeitä

Jätskiin oli hyvä päättää....

Kunnes kotona Peppi oksensi, Essi ripuloi ja T yrjöili yön.....
ONNEKS huomenna töihi ;D

PS. Uuden ihanan hupparin ostin :) Ja PPS. ostan nykyään suurimman osan vaatteistani Stadiumista, koska vaatteet edullisia ja kestäviä! :)
MUTTA en löydä mistään kuvaa :((
 
 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Irti sokerista 35 päivässä.

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.