Unelmia ja muutto hommia

No nyt on selvinnyt, että muutto saattaa enyä jopa elokuun puoliväliin.. Kaikki riippuu milloin asuntotarkastaja pääsee katsomaan meijän tulevaa asuntoa vaikka ollaan ilmoitettu, että otetaan asunto siinä kunnossa kun on nyt, mutta ei kuulemma auta... No just joo!!
No muutto hommat jää sitten niin, että ensviikko vielä ollaan vaan ni sit rupeen tosissani pakkailemaan. Oon jo melkein meijän kellarin saanu siivottua, 90 prosenttia siitä koko varastosta menee roskiin/ UFFiin. Sen jälkeen rupeen laittamaan vaatehuonetta kuntoon. On tää odottelu vaan NIIN ärsyttävää, aika matelee ja oon nii kireellä kun ei pääse täältä pois ja nää naapurit.... No mut pääasia, että päästään täältä pois 5-6 viikon päästä!!!

Oon vähä kattellu minkä henkistä sisustusta haluan, kertokaa mitä mieltä ootte!!

Kuva lainattu. 
Tämmöstä värimaailmaa haluaisin kylppäriin, kylppäri ja vessa on valkosia, mutta väriä pyyhkeistä ja tavaroista  saa just näin :)

Kuva lainattu.
Rakastan valokuvia ja niitä varsinkin seinällä :) Mulla on meijän nykyisellä seinällä vanhoja mustavalkoisia valokuvia mustissa kehyksissä ja ajattelin lasten huoneisiin laittaa isoilla värikkäillä raameilla muksujen piirustuksia, lasten omia taideteoksia ;)

Kuva lainattu.
tämmönen valko/harmaa/tumman harmaa värimaailma on mun mielestä aivan ihana! Toi ruskea sohvatuoli ei yhtään haittaa kun muut värit on noin neutraaleja eli tähän sisustukseen voi halutessaan lisätä värikkäitä tyynyjä tai vaikka värikkään maton jos tahtoo :)

Kuva lainattu.
Keittiössä rakastan juuri tätä, maalaisromantiikkaa ja vanhoja tavaroita! Jos saisin kokonaan valita mimmonen keittiö meillä olisi niin siinä olisi varmasti ainakin leivinuuni ja se että keittiö ois iso mihin mahtuis ainakin 12 ihmistä syömään samaan aikaan :) Mutta näitä kun ei saa niin vähän sovelletaan :)

Kuva lainattu.
Tää oli niin ihana kuva! Tämän aion myös toteuttaa eli pienet magneetit autojen pohjiin ja jotain raudan pätkää seinään kiinni niin autot on aina esillä ja valmiina leikkiin! :)

Tän oloista lasten huonetta ajattelin tytöille :)

Kuva lainattu.
Aika pitkälti tämmönen värimaailma tulee meijän makkarissa olemaan :)

Että tämmöstä haaveilua tänään :)
 
 
 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.