Vinkki miten muistat käyttää lasten lemppari vaatteet ennen kuin on liian myöhäistä + muumimuki

Onko ikinä käynyt niin (mulle paljon!!) että ostat kasan vaatteita jotka on tosi ihania ja jotkut unohtuu kaapin perälle ja joka kevät ja syksyt löydät itsesi istumassa lattialla ja surun silmin katselet pieneksi mennyttä miikkarin retro haalaria!!!??? Ehkei kaikki ole niin fanaattisia lasten vaatteiden suhteen, mutta mä alan olemaan ja tämä aihe tuli ajankohtaiseksi kirjoittaa kun tajusin ideaparkissa katsovani vain lastenvaatteita kaupoista joista piti katsoa itselleni vaatteita!!!
Tämä kaikki juontaa juurensa lapsuudesta asti, meillä ei ollut mitään överi merkkivaatteita lapsina, ihan perus collari pukuja, farkkuja, hameita ja sukkiksia. Mutta ,muistan kyllä ne tappelut äitini kanssa kun hän olisi halunnut pukea minut mekkoon niinkuin "tyttölasten" kuuluu, mutta halusin aina farkut tai jotain "ihan yli hilseen" menevää vaatekokonaisuutta :D Mutta tosiaan vaatteet on ollu mulle aina hirveen addiktoiva asia, välillä kuntoutan itseni siitä pois (tilalle siis tulee sisustus vimma tms.) mutta se palaa aina bumerangina takaisin.
Nyt elän vaatemaanista vaihetta ja nautin siitä, syksyllä aletaan laittamaan laminaatteja alakertaan joten silloin nähdään taas ikean kuvasto ja kauniskoti-lehdet :D
Mutta siihen asti yritän käyttää kaikkian ihanuuksia varsinkin Essillä kun kasvaa niin nopeasti joten tässä vinnki :)Ostat viiriä (tigerista saa maksaa 1e!!) laitat ne huoneen kulmiin kiinni(sinitarra ei pysy, mielummin jollain pienellä naulalla) ja ripustat pikku henkareilla vaatteet roikkumaan :) Ihana sisustus elementti ja muistat käyttää näitä vaatteita vielä kun voit!!!!!


+ Uusi muumimuki aamukahvi sisällään :D
Ps. Tänään tulee  Pertun ja Essin vaatteet luultavasti Noshilta!! Ja raaskin facebook kirpparilta ostaa yhden paida itelleni :D

Seuraavaks täytyykin laittaan T hommiin täällä blogissa ;)
<3:sari

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viisi päivää joka voiko murskata ihmisen tai pelastaa tulevan

Kamera, linssi ja kaunis ihminen

Tarina menee niin kenen silmin sitä katsot ja kenen kertomaa se on.